Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat şi reținut persoana bănuită de comiterea infracţiunii de furt. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral.

La data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un bărbat a sustras produse alimentare dintr-un supermarket din Roman.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 46 de ani, din Roman.

Din cercetări a reieșit că, cel în cauză ar fi pătruns în societatea comercială, de unde ar fi sustras diverse produse alimentare. În continuarea activității infracționale, acesta s-ar fi asigurat că nu este observat de personalul de serviciu și s-ar fi deplasat spre ieșirea din unitate, însă fără a achita contravaloarea produselor.

În acel moment a fost observat de agentul de pază al societății, care a solicitat intervenția unei echipaj de poliție. Prejudiciul creat este estimat la aproximativ 290 de lei, fiind recuperat integral.

Ieri, în urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.