Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene cere conducerii  ApaServ ”demisia de onoare”. Motivul, conducerea societății nu a fost capabilă să găsească o soluție pentru depășirea crizei apei în Roman. Mai mult decât atât, joi, 13 februarie, municipalitateea romașcană a reziliat contractul cu ApaServ și a demarat procedurile pentru a trece la compania Apa Vital Iași. Vezi articolul AICI

”Aștept demisia de onoare din partea conducerii Companiei Județene Apa Serv și a președintelui Consiliului de Administrație! Managementul defectuos al acestei companii a atras numeroase probleme pentru consumatorii de apă din municipiul Roman!

În ciuda faptului că au trecut mai bine de cinci luni de la apariția crizei de apă în oraș, conducerea nu a fost capabilă să găsească o soluție pentru depășirea situației neplăcute în care se regăsesc romașcanii!

Deși și-au luat angajamente ferme inclusiv la întâlnirile pe care le-am convocat în teren, unde personal am vrut să vedem ce trebuie făcut concret pentru a nu se mai da apă raționalizat, deși le-am oferit tot sprijinul și am avut încredere în profesionalismul lor, trăiesc o mare dezamăgire de pe urma responsabililor de la Apa Serv!

Scuzele nu își au locul! Apa Serv are nevoie de o echipă managerială competentă!”, este mesajul transmis pe Facebook de Ionel Arsene, președinte CJ Neamț.