Polițiștii locali au participat la depistarea și identificarea a doi adulți și doi minori care locuiau într-un adăpost improvizat pe malul râului Bistrița – în apropiere de Ștrandul din Piatra Neamț.

Acțiunea s-a desfășurat la solicitarea reprezentanților Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț care, în timpul efectuării unor anchete în teren, au fost informați despre prezența celor 4 persoane în locuința amenajată pe malul apei. Atât bărbatul cât și concubina acestuia, împreună cu minorii în vârstă de doi, respectiv patru ani, au fost conduși la Centrul Social Împreună din Piatra Neamț, pentru a fi cazați și pentru a beneficia de măsurile de asistență socială care se acordă în astfel de cazuri.

Adăpostul improvizat a fost desființat, iar zona urmează să fie salubrizată.

Deasemenea, în urma unei sesizări, o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică 1 s-a deplasat pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Piatra Neamț, ocazie cu care a constatat că doi bărbați (V.F. și A.D.) locuiau într-un cort, în spatele unei grădini. Cei doi au fost sancționați contravențional, au fost puși să demoleze locuința improvizată și li s-a pus în vedere să se deplaseze către  localitățile de domiciliu, orașul Roznov și comuna Girov, informează Poliția Locală Piatra Neamț.

SURSĂFOTO: Politia Locală Piatra-Neamț
Articolul precedentTinerii care au furat telefonul unei fetițe de 12 ani, prinși de polițiștii locali
Articolul următorUn bărbat a decedat după ce a căzut într-o râpă (FOTO)