Reunirea lotului CSM Ceahlăul va fi luni, 15 iulie 2019, la ora 09:30, la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț. O oră mai târziu va începe primul antrenament de după vacanța de vară, sub conducerea antrenorului Gabriel Rădulescu.


Lotul pentru sezonul următor va suferi schimbări. Fundașii Codrin Coteț și Răzvan Sârbie, dar și atacantul Cosmin Țapu nu vor mai îmbrăca tricoul echipei din Piatra Neamț. Ultimul a semnat deja cu CSM Bucovina Rădăuți, fostă și viitoare adversară pentru noi în Liga 3, Seria 1. 

CSM Ceahlăul Piatra Neamț va debuta în noul campionat în data de 24 august 2019. Primul meci oficial însă al noului sezon competițional ar putea fi însă pe 31 iulie 2019, când se vor disputa jocurile primului tur al Cupei României-Timișoreana la fotbal.

”Și pentru că am terminat sezonul precedent al Ligii 3 pe locul 10 în seria noastră, există șanse să intrăm în competiție atât de devreme și în compania unei câștigătoare de fază județeană a Cupei României în anul în curs. Pe lângă faptul că avem posibilitatea de a juca pe 31 iulie, sunt stabilite două meciuri amicale: pe 27 iulie cu Șomuz Fălticeni și pe 7 august cu CSM Bucovina Rădăuți. Iar până începe campionatul are putea fi și jocul din turul II al Cupei României, pe 14 august”, precizează oficialii clubului.

Articolul precedentSistemul de avertizare pe telefon RO-ALERT intra din nou în teste
Articolul următorAccident rutier cu 3 victime în Piatra-Neamț (FOTO)