La data de 12 martie a.c.,  în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Neamț- Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat pe Drumul Județean 109 B, în localitatea Borca, o autoutilitară, care transporta material lemnos, fără a deține documente de proveniență și de transport.

La data de 13 martie a.c, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase , în volum de peste 10 mc , neînsoţite de documente specifice.

De asemenea, polițiștii au dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a volumului de 14,33 de metri cubi material lemnos, în valoare de peste 8.300 de lei și a autoutilitarei în cauză

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentAtenție la propunerile primite prin intermediul aplicațiilor de mesagerie sau sms, care vă prezintă oportunități de angajare sau de investiții ce promit câștiguri rapide!
Articolul următor30 de zile arest la domiciliu pentru un tânăr din Hangu! Depistat la volan băut și fără permis s-a luat la harță cu polițiștii