În perioada 3-7 mai 2019, la Colegiul Național ,,Ienăchiță Văcărescu”, Târgovişte şi la Universitatea ,,Valahia” din Târgovişte, Dâmboviţa, s-a desfășurat a 55-a etapă națională a Olimpiadei de Fizică.

Din județul Neamț au participat un număr de 22 de elevi care au obținut 7 mențiuni MEN, 2 Medalii de Aur, 7 medalii de  Argint, 6 Medalii de Bronz și 2 Menţiuni de Onoare din partea SRF , rezultate care reconfirmă valoarea Şcolii Nemțene de Fizică.

Elevii Chiriac George, clasa a X a, Colegiul Național „Roman Vodă„, Roman, Manole C. Daniel şi Teacu Petre–Cosmin, clasa a XI–a, Colegiul Naţional „Petru Rares„, Piatra Neamt au participat şi la proba de selectie a lotului naţional lărgit pentru O.I.F.

Elevii Manole C. Daniel și Teacu Petre–Cosmin, clasa a XI a, Colegiul Naţional „Petru Rares„, Piatra Neamţ s–au calificat în lotul lărgit și vor participa la pregătirea în vederea selecției lotului României care va participa la etapa internaţională a Olimpiadei de Fizică.

”Felicitări elevilor pentru performanțele obținute, rezultatul orelor petrecute in fața culegerior de fizică, în laboratorul de fizică, desluşind și descoperind frumusețea Fizicii, profesorilor care i–au îndrumat, părinţilor pentru suținere, precum și profesorilor Stroia Elena Luminiţa şi Ostafe Constantin care i–au însoțit la Târgovişte şi care au consiliat și îndrumat elevii pe toată durata desfăşurării olimpiadei!Mult succes la viitoarele competiții!”, este mesajul transmis de ISJ Neamț

Rezultatele elevilor nemțeni la Olimpiada Națională de Fizică

 

 

 

 

Articolul precedentTânăr reținut după ce a condus beat și fără permis un autoturism furat
Articolul următorEvaluarea Națională la finalul clasei a II-a în Neamț