În această dimineață, în jurul orei 08:50, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț, pe strada Progresului, pentru îndepărtarea țurțurilor care amenințau să cadă, fiind un pericol pentru cetățeni.

Militarii s-au deplasat la intervenție cu două echipaje cu o autospecială de intervenție și lucru la înălțime și o autospecială de descarcerare, intervenind pentru îndepărtarea pericolului.

Tot astăzi (20 decembrie) dimineaață, pompierii au fost solicitați să intervină într-o misiune de degajare a unei persoane cazute într-un șant de aproximativ 3 metri adâncime, în localitatea Horia. (în zona podului de la intrare în municipiul Roman).

La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Roman și un echipaj al Serviciului de Ambulață Județean.

Victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a fost degajat de echipajul de pompieri cu ajutorul tărgii lopată, în stare de conștiență, fiind predat echipajului medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean prezent la locul evenimentului.

Articolul precedentControale la peste 50 de autovehicule destinate transportului de persoane din Roman (FOTO)
Articolul următorRazia din Piața Centrală s-a lăsat cu marfă confiscată de peste 50 000 de lei și amenzi în valoare de 15 500 de lei