Un tânăr de 23 de ani din Târgu Neamț pe numele căruia era emis un mandat european de arestare a fost depistat și reținut de către autoritățile din Marea Britanie.

Faţă de acesta, Judecătoria Târgu Neamţ a emis un mandat de arestare în lipsă, fiind dat şi în urmărire naţională, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

În urma cooperării dintre S.I.C. Neamţ şi Biroul Sirene din cadrul I.G.P.R., tânărul a fost depistat şi reţinut de autorităţile din Marea Britanie în cursul lunii octombrie a.c..

La data de 19 octombrie a.c., tânărul a fost preluat de poliţiştii nemţeni şi prezentat în faţa Judecătoriei Târgu Neamţ, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile faţă de persoana în cauză.

În fapt, în noaptea de 11.11.2017 tânărul ar fi sustras prin acte de violenţă, de la persoana vătămată un telefon mobil, informează IPJ Neamț.

Sâmbătă, 20 octombrie, poliţiştii  Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ l-au condus şi încarcerat pe acesta în arestul I.P.J. Neamţ

 

 

Articolul precedentO Dacie 1310, cu numere de Neamț, filmată în timp ce gonește cu 160 km/oră
Articolul următorJudețul Neamț are cu un hoț de cupru mai puțin