Peste 15 noi locuri de parcare vor fi amenajate în municipiul Roman , în zona în zona Școlii Vasile Alecsandri.

”Construim în aceste zile o nouă parcare în municipiul Roman, în zona Școlii Vasile Alecsandri, acolo unde ne dorim să realizăm peste 15 locuri de parcare. Pe lângă asigurarea locurilor de parcare, noi vom amenaja aleile de acces spre platforma de gunoi, dar și spre dispensarul medical.
Ar fi cea de-a treia parcare generoasă din oraș, după cea amenajată în strada Gloriei și cea la care se încheie lucrările acum, de lângă Poștă, unde am construit 107 noi locuri de parcare.

Tot pentru anul acesta ne-am mai propus amenajarea de locuri de parcare la blocurile 28 și 28A din strada Anton Pann. Odată cu finalizarea monitorizării pe străzile modernizate în proiectul european PIDU, vom pune la dispoziția cetățenilor și aceste locuri de parcare, iar riveranii vor avea posibilitatea să-și cumpere un abonament bianual sau anual, în cuantumul aceleiași sume pe care o plătesc și cei care au concesionat un loc de parcare de reședință, adică de 120 de lei pe an”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Municipalitatea romașcană își propune pentru anul 2019 amenajarea a încă 400 de locuri de parcare, astfel încât până în 2020  cetățenii să aibă  800 de noi locuri de parcare noi în municipiu.

Articolul precedentA intrat cu TIR-ul într-o casă (FOTO)
Articolul următorTabere în PSD: Ionel Arsene îl susține ”fără rezerve” pe Liviu Dragnea