În perioada următoare, în municipiul Roman se vor realiza noi locuri de parcare. Este vorba despre extinderea unor parcări de reședință și amenajarea altora noi. De asemenea continuă lucrările de reabilitarea a străzilor și a aleilor.

”În paralel cu celelalte lucrări de investiții care se realizează în oraș, vom începe și realizarea unor obiective cu echipele proprii ale Primăriei. Astfel, cu personalul nostru vom începe extinderea parcării din Rodnei, amenajarea a două parcări pe Fundătura Crizantemelor și a uneia din Cuza Vodă, bloc 17. Firma cu care avem încheiat contractul multianual a finalizat parcarea din strada Sucedava 5-7 și urmează să încheie lucrările la Sucedava 30 cu Stejarilor 2, după care va interveni pentru amenajarea de locuri de parcare în zona blocului 2 de pe Mihai Eminescu.

Tot cu forțe proprii, se va turna covor asfaltic pe Fundătura Doctor Felix și se vor reabilita aleile din zona blocului 10 de pe Ștefan cel Mare, acolo unde proprietarii garajelor vor fi notificați să-și remonteze ușile de acces la nivelul noului covor asfaltic”, informează Lucian Micu, primarul municipiului Roman. 

Articolul precedentUn premiul I și două mențiuni la Olimpiada națională de Construcții, Instalații și Lucrări Publice
Articolul următorBărbat căzut într-un canal, salvat de pompieri (FOTO)