Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Crăcăoani au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată și distrugere. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 24 iunie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Crăcăoani au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie din Grumăzești a fost victima unei agresiuni fizice.

Din anchetă au reieșit indicii că, doi tineri de 18 ani, ambii din Grumăzești, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi distrus geamul ușii de acces și ar fi pătruns în locuința unei femei în vârstă de 84 de ani.

Totodată, cei în cauză i-ar fi solicitat bani și ar fi lovit-o cu pumnii în zona feței. Aceștia au fost identificați de polițiști și conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată și distrugere.

Astăzi, cei doi urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentNouă localități, fără curent electric în această dimineață
Articolul următorPercheziții în Neamț și un bărbat reținut, într-un dosar ce vizează furtul unor cărți în valoare de aproximativ 2.000.000 de lire sterline