Cele două echipe de Liga Elitelor ale CSM Ceahlăul Piatra Neamţ au jucat pe 7 octombrie primele meciuri pe propriul teren din aceaste întrecere.

Echipa de Juniori B a avut o doua repriză excelentă în partida cu FC Voluntari, reuşind să întoarcă soarta jocului după pauză, în timp ce la Juniori A, tinerii galben-negri au dovedit că insuccesul la scor de la Ploieşti poate fi trecut la categoria accidente, notează CSM Ceahlăul.

CSM Ceahlăul a pierdut la limită în Liga Elitelor U19

CSM Ceahlăul a pierdut jocul cu Sport Team Bucureşti cu scorul de 0-1 (0-1). A marcat Daniel Vîlsan. CSM Ceahlăul a început în formula: Florea – Curpăn, Coteţ, Sârbie, Lupaşcu, Rusu, Dominte, Hodorogea, Gabor, Agache, Olteanu. Au mai jucat: Iacoboae, Hurdubei, Monoranu.
CSM Ceahlăul joacă în etapa 3 a Ligii Elitelor U19 la CSA Steaua Bucureşti în ziua de sâmbătă, 13.10.2018.

Victorie pentru CSM Ceahlăul în Liga Elitelor U17

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a câştigat duelul cu FC Voluntari cu scorul de 4-2, după ce la pauză ilfovenii conduceau cu 2-1. Echipa pietreană a reuşit să marcheze prin Vâlea şi Moroşanu, ambii relizând câte o „dublă“. Titularii celor de la CSM Cehlăul în partida de duminică au fost: Mitrea – Ştefănescu, Rusu, Gheorghiţă, Moroşanu, Oteliţă, Matei, Rotundu, Vâlea, Istrati, Spătaru. Au mai jucat: Donia, Cojoc, Anton, Neagu.
CSM Ceahlăul joacă în etapa 3 a Ligii Elitelor U17 la Rapid Bucureşti în ziua de sâmbătă, 13.10.2018.

„Victoria împotriva Voluntariului a venit în urma unui joc foarte bun al nostru în special în repriza secundă. Deşi au condus la pauză, oaspeţii nu ne-au dominat. A fost un joc echilibrat, dar dacă noi am greşit, am fost taxaţi şi trebuie să învăţăm din asta. După pauză însă am fost mai buni, mai exacţi în tot ceea ce am făcut pe teren şi mai eficienţi. Pentru aceşti copii victoria este un mare plus la capitolul încredere.

Cât priveşte meciul echipelor de Juniori A, am pierdut la limită dar cred că rezultatul corect ar fi fost o remiză. Am ratat şi noi ceva ocazii, prin Olteanu, Hodorogea, Gabor, Agache, dar important este că echipa a jucat la un nivel mai aproape de ceea ce poate. Mi-am dorit să văd asta la echipa de Juniori A pentru că rezultatul de la Ploieşti a fost prea sever pentru ceea ce ştim că pot aceşti copii“, a declarat Valentin Avădanei, antrenorul celor două echipe.

 

Articolul precedentIonel Arsene ”trăiește o amărăciune” pentru că nu a fost ascultată ” chemarea Bisericilor Creștine”
Articolul următorUn biciclist a fost accidentat mortal de un pietrean