La data de 16 octombrie, în jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au fost sesizaţi de către o persoană cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, din Tarcău a fost accidentat la nivelul capului, în timp ce se afla în pădure.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 39 de ani, din Tarcău, efectua lucrări de reparație la un utilaj tip TAF, din cauza unor defecțiuni tehnice, lama utilajului ar fi căzut peste acesta, provocându-i leziuni la nivelul capului.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj medical care, în urma manevrelor de resuscitare, a declarat decesul bărbatului.

Având în vedere împrejurările în care s-a produs evenimentul, au fost anunțați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamţ, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se stabilească oportunitatea extinderii urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentCandidații la alegerile parlamentare din județul Neamț au fost validați de conducerea Partidului Național Liberal
Articolul următorTrafic rutier închis pentru câteva zile, începând de astăzi, pe DN 15, la intrarea în Bacău