În perioada 04 – 11 iunie 2019 elevi din raza Parcului Natural Vânători Neamț au fost invitați să petreacă „O zi în Parcul Natural Vânători Neamț”.

”Astfel, peste 100 de elevi provenind de la 5 școli din raza parcului au fost informați despre activitățile desfășurate de Administrația Parcului Natural Vânători Neamț, îmbinându-se activitățile recreative cu cele educaționale: a fost parcursă puntea suspendată la nivelul coronamentului, a fost prezentat Centrul de Vizitare de către responsabilul cu conștientizarea, iar doritorii au parcurs traseul din miniparcul de aventură din apropierea Centrului de Vizitare. Sub îndrumarea rangerilor din cadrul APNVNT cei mici au pășit ”Pe urmele zimbrilor” – în interiorul țarcului de aclimatizare, prilej cu care și-au îmbogățit cunoștințele referitoare la zimbri și fauna pădurii”, informează organizatorii evenimentului.

Aceste activități s-au desfășurat în cadrul proiectului ”Parcul Natural Vânători Neamț – de douăzeci de ani împreună” (SVA-05-2019), finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România în cadrul Programului Spații Verzi, Componenta Arii Naturale Protejate, sesiunea februarie 2019.

Articolul precedentNeamțul, sub COD PORTOCALIU de inundații
Articolul următorPotop în Neamț. Cinci localități afectate de inundații (FOTO)