Primăria municipiului Roman a lansat un nou proiect menit să vină în sprijinul părinților cu copii, care-și doresc să le ofere celor mici activități frumoase și utile pentru petrecerea timpului.  Astfel, periodic, în Poiana poveștilor, un spațiu generos amenajat în parcul din fața Primăriei, voluntarii le vor citi copiilor din cărțile cu prinți și prințese. Ideea acestui proiect a venit din partea unei romașcane, prezentă la audiențe, și care și-a dorit să se implice pentru a oferi bucurie și educație copiilor.

Canapelele au fost realizate de echipele Primăriei municipiului Roman, la platforma instituției, iar programul va fi stabilit din timp, în funcție de cei care vor dori să se alăture proiectului și să le citească povești copiilor, și anunțat pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Roman.

Cei care doresc să se implice în acest proiect sunt rugați să trimită un mesaj în privat cu datele de contact sau să le transmită pe adresa de e-mail [email protected].

”Sunt bucuros că, pe lângă activitățile socio-culturale pe care le organizăm pentru persoanele mai în etate și pentru tinerii entuziaști, am găsit resursele umane pentru a organiza Poiana poveștilor, un loc primitor unde cei mici pot asculta istorioare despre eroii lor preferați. Dacă nu ați aflat încă, vom încerca, în funcție de numărul de persoane dornice de a le citi celor mici, ca, de câteva ori pe săptămână, în părculețul din fața Primăriei să îi întâmpinăm pe părinți și copii într-o ”poiană de poveste” și să creștem cea mai tânără generație cu drag de carte”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Articolul precedentAccident cu victimă încarcerată după un impact între un TIR și un autoturism (FOTO)
Articolul următorVineri, prima petrecere din acest sezon în ștrandul din Roman. Vezi ce surprize ți-au pregătit organizatorii