Polițiștii au stabilit că în cazul bărbatului de 39 de ani din Piatra-Neamț, care a fost găsit mort în fața blocului luni, 24 septembrie, ar fi vorba despre o sinucidere.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, rezultatul necropsiei a indicat că ar fi vorba despre o sinucidere.

Andrei a lucrat la o benzinărie de lângă magazinul Petrodava până în luna mai. Din iulie își găsise serviciu la o altă benzinărie. În ultima perioadă, pentru că la noul loc de muncă se făceau renovări, Andrei a stat în șomaj.

Locuia cu tatăl lui (mama lui murise cu 3-4 ani în urmă) iar vecinii spun că era un bărbat extrem de educat, politicos și cu foarte mult bun-simț. Nu erau scandaluri mari între el și tatăl lui.

Luni, după ce tatăl lui a plecat de acasă, în jurul orei 6:20, Andrei a decis să-și pună capăt zilelor. Polițiștii au găsit două cuțite pe care bărbatul le-a folosi pentru a se tăia în zona gâtului. Pentru a-și duce la capăt planul, s-a aruncat pe geam. Impactul a fost fatal.

Vecinii au auzit zgomote și au sunat la „112”. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și SMURD care au constatat decesul.

Bărbat găsit mort în fața blocului (FOTO-VIDEO)

Articolul precedentÎncă 11 locuințe ANL vor fi repartizate în Piatra-Neamț
Articolul următorUn incendiu a mistuit o gospodărie din Piatra-Neamț (FOTO)