Primăria municipiului a încheiat un parteneriat cu Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț, astfel că, anul acesta, doritorii vor putea fi prezenți la mai multe reprezentații care vor fi puse în scenă în Roman. 

Primul spectacol de teatru găzduit de sala Manolescu-Strunga din cadrul Primăriei municipiului Roman se va juca  pe 7 februarie, de la ora 18:00. Piesa ”Dar…ce-ați crezut?!”, după Nadejda Ptushkina, un spectacol de Tudor Tăbăcaru, îi are în distribuție pe actorii: Maria Hibovski, Aida Avieriței, Cristina Mihăilescu și Andrei Merchea Zapatoțki. Piesa, o comedie, a stat la baza unui spectacol care s-a jucat mai mult de 10 ani la Teatrul de Artă din Moscova.

”Vă spuneam, la finele anului trecut, că îmi doresc să dezvoltăm latura cultural-artistică a orașului și să vă pot oferi posibilitatea de a petrece în moduri cât mai frumoase timpul liber. Mă bucur să vă anunț că am încheiat un parteneriat cu Teatrul Tineretului Piatra Neamț, iar pe 7 februarie, de la ora 18.00, în sala Manolescu-Strunga din cadrul Primăriei municipiului Roman, vom găzdui primul spectacol de teatru. Alături de spectacolele oferite de actorii amatori romașcani din Trupa de Teatru ”Dan Alecsandrescu” și din Trupa de Teatru ”Gong”, noul parteneriat va oferi o și mai mare vibrație comunității”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Prețul biletelor este de 6 lei pentru elevi, 12 lei pentru studenți și pensionari și de 24 de lei pentru adulți, biletele urmând să fie achiziționate, începând de luni, 14 ianuarie, între orele 08.00 și 16.00, de la camera 64 din cadrul Primăriei Roman (etajul II, intrarea dinspre Tosca).

SURSĂFOTO: Teatrul Tineretului
Articolul precedentCod galben de ninsori în Neamț. Situația drumurilor în această dimineață
Articolul următorCSM Roman anunță preselecții pentru formarea unor grupe de juniori la fotbal. Vezi calendarul