”Prima zi de școală, la Roman” este un nou concurs organizat în mediul virtual de către Primăria municipiului Roman. După succesul competiției ”Roman Relax”, iată că acum romașcanii sunt invitați să împărtășească unii cu alții aminitirile din prima zi de școală.

”Luna septembrie este despre începutul noului an școlar, emoțiile de dinainte de intrarea în clase, cunoașterea sau reîntâlnirea colegilor și profesorilor, așezarea pe hârtie a dorințelor și planurilor pentru un an întreg. Cu toții am trăit aceste momente, de aceea Primăria municipiului Roman vă invită să prelungim bucuria de a păși în lumea școlii, a educației. Așa cum v-am obișnuit, dăm startul unei noi competiții menită să ne cunoaștem mai bine și să împărtășim unii cu alții din experiențele frumoase ale primei zile de școală”, se arată în informarea Primăriei municipiului Piatra-Neamț.

Pe grupul de pe Facebook, intitulat  ”Prima zi de școală,la Roman” , romașcanii sunt invitați ca până pe 25 septembrie, să posteze amintirile din prima zi de școală, însoțite de maxim trei fotografii reprezentative.

Primele cinci postări care vor primi cele mai multe aprecieri din partea membrilor grupuri vor fi premiate. Lista cu persoanele desemnate câștigătoare va fi publicată în data de 26 septembrie, iar a doua zi câștigătorii vor fi invitați să participe la ședința de Consiliu Local, când vor primi și premiile.

Articolul precedentSchimbări majore în lotul ACSM Ceahlăul Piatra-Neamț
Articolul următorLa Neamț, 10 salariați „duc în spate” 14 pensionari