Primii nemulțumiți de anunțul făcut de Bogdan Gavrilescu în care își anunța intenția de a candida la Primăria municipiului Piatra-Neamț, nu au fost cei ce i-ar putea fi contracandidați, ci propriii colegi de partid. Vezi articolul AICI.

Aceștia s-au arătat extrem de deranjați de faptul că actualul viceprimar nu i-a consultat înainte.

”Acum mai bine de jumătate de an , eu personal l-am întrebat  frontal pe domnul Gavrilescu dacă vrea să candideze sau nu, pentru că nu vrem ca PMP să sprijine un iepuraș, un candidat care să-l ajute pe X sau pe Y să ajungă primar. Vrem un candidat care să se bată până la capăt. Dumnealui a spus atunci că dacă va avea sprijinul nostru, va candida, dar discuția s-a oprit acolo. Faptul că vineri a făcut acest anunț, fără să anunțe pe nimeni ne-a luat prin surprindere. Deși am vorbit cu el două ore vineri, nu mi-a dat impresia că va face acest anunț”, a declarat Ionuţ Moroşanu, vicepreședinte PMP Piatra-Neamț.

Singurul punct în care PMP-iștii au căzut de acord a fost acela că vor solicita un sondaj de opinie pentru a evalua care este cea mai bună alegere, lucru afirmat și de Bogdan Gavrilescu și de conducerea PMP Piatra-Neamț.

” Cel care va fi pe primul loc ( în sondajul de opinie) va candida la primărie. Presupun că în proporţie de 90 la sută domnul  viceprimar Bogdan Gavrilescu o să fie candidatul nostru, dar nu se știe niciodată”, a declarat Cristian Sauciuc, președinte interimar PMP Piatra-Neamț.

Articolul precedentPMP-iștii își critică colegii, consilieri locali, în conferință de presă
Articolul următorSâmbătă, tur ciclist la Roman