Profesorul de sport acuzat că a agresat sexual mai multe fetițe de 7 ani este în continuare la catedră. Dascălul predă mai multe  școli din Piatra-Neamț. A fost arestat preventiv în luna iulie a acestui an, după ce părinţii elevelor l-au reclamat la poliţie, relatează Realitatea PLUS. 

 
Profesorul este acuzat că ar fi agresat sexual, din postura de dascăl, mai multe eleve din învățământul primar și gimnazial. O reclamație concretă a fost făcută de părinții unei eleve de 11 ani, când au constatat că fata lor primea mai multe mesaje cu tentă sexuală de la profesorul de sport. 
 
În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că eleva din clasa a șasea nu era singură victima a profesorului. Acesta ar fi transmis prin intermeiul unor paltaforme de socializare mai multe mesaje obsecene către alte eleve, iar la o școală la care preda a făcut chiar avansuri directe 
 
În ciuda acuzațiilor, acesta predă în continuare la școli din Piatra Neamț, și asta pentru că deocmandată nu există o decizie definitivă a judecătorilor, fapt pentru care este considerat nevinovat. 

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentCertificatul verde intră în vigoare de astăzi. Unde se aplică și în ce condiții
Articolul următorȘi-a pierdut viața la 20 de ani! Șoferul care a provocat accidentul este de negăsit