C.M.I. URBAN lansează o provocare inedită! Cei care vin cu idei pentru a înfrumuseța orașul nostru pot câștiga bilete la UNTOLD.

”Ideea mi-a venit gândindu-mă atât la tinerii de la noi din oraș cât și la părinți acestora. Ce poate fi mai inedit decât să oferi drept cadou bilete la UNTOLD. Mi-ar plăcea ca pietrenii să se implice. Rezultatul unei competiții nu poate fi decât unul pozitiv. Sunt convinsă că vom primi idei, iar o parte le vom pune în practică chiar de anul acesta. Succes!”, a declarat Ruxandra Bosovici, administrator special C.M.I. URBAN S.A.

”Concurs! Vino cu sugestii și noi te premiem cu bilete la Untold. Dorim că în 2019 să dăm un aer proaspăt spațiilor verzi din Piatra-Neamț. Dacă ai vreo idee, vrem să o auzim și, dacă e posibil, să o aplicăm. Ce ai vrea să vezi în parcurile din orașul nostru? Comentează cu ideea ta și, dacă vrei să ai șanse duble – da share la această postare. Extragerea se va face prin random.org în data de 01.02.2019 la ora 12:00, iar premiul constă în două bilete la UNTOLD 2019”, este postarea de pe pagina de Facebook a societății.

 

Articolul precedentPatru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier
Articolul următorStructurile M.A.I., pregătite pentru Codul galben de ninsori