CSM Ceahlăul Piatra-Neamț înfruntă pe Sănătatea Darabani în etapa 21 a Ligii 3, Seria 1 la fotbal în ziua de sâmbătă, 6 aprilie 2019, de la ora 17:00. Partida se va desfășura pe Stadionul Ceahlăul din Piatra-Neamț. Forma celor două rivale este una diametral opusă în ultimele săptămâni. Dacă CSM Ceahlăul a triumfat în duelurile cu Știința Miroslava (3-1) și cu CSM Pașcani (2-0), în timp ce botoșănenii au înregistrat două insuccese cu același scor, 1-4, cu CSM Pașcani și CSM Râmnicu Sărat.

”Eu nu cred că o să fie un joc ușor. Este ultima clasată și mulți se gândesc că va fi un meci facil. Noi însă trebuie să rămânem concentrați și să abordăm jocul la fel ca pe oricare altul de până acum. Noi vom avea avantajul terenului de acasă, dar ei au dovedit că pot pune probleme oricui. Să nu uităm că au încurcat Oțelul în acest retur, însă vom rămâne concentrați și motivați vom reuși să câștigăm”, a declarat  Răzvan Pîntea, atacant CSM Ceahlăul.

În afara egalului cu Oțelul, 1-1 în etapa 17, o altă surpriză produsă de Sănătatea Darabani în acest campionat s-a consemnat în etapa 3, când la Darabani a pierdut Știința Miroslava cu 2-0.

 

SURSĂFOTO: CSM Ceahlăul
Articolul precedent1700 de copii din județul Neamț vor primi Prima Carte pentru acasă
Articolul următor15 elevi din Neamț vor participa la etapa națională a concursului de geografie ”TERRA”