Recorder Athletes a reușit să obțină un succes remarcabil la Cupa Orașului Orăștie, unde s-a clasat pe locul întâi în clasamentul intercluburi. Acest rezultat impresionant a fost posibil datorită performanțelor excepționale ale sportivilor, care au demonstrat că prin muncă și dedicare rămân pe podium.

Performanțele sportivilor de la Recorder Athletes au fost remarcabile atât la kata, cât și la kumite, ceea ce a condus la un total impresionant de puncte și la clasarea pe primul loc între cele 25 de cluburi participante. 

Imagine

Deși în concurs au participat peste 350 de sportivi din 25 de cluburi, karatiștii de la Recorder Athletes a reușit să se evidențieze prin rezultatele foarte bune.

Baboi Darius-locul 1 kata, 1 kumite open, 2 kumite
Enea Ariana- 1 kata, 1 kumite,
Movila Stefan- 1 kumite, 2 kumite open
Gidioi Diana- 1 kata, 3 kumite
Ciornei Antonia- 1 kumite, 3 kata
Druga Rares- 1 kumite
Dragoi Eduard- 1 Kumite
Nistor Lucas- 1 kata
Pavel Eric- 2 kumite open, 3 kumite
Anisii Rebeca- 2 kumite
Trifan Dragos-  2 kumite
Munteanu Ioana- 2 kumite
Mancas Ilinca- 3 kata
Barsan Alex- 3 kumite
Apreutesei Rares- 3 kata
Aciubotaritei Alesia- 3 kata
Beca Raisa- 3 kumite
 
 
Imagine
Imagine
Imagine

 ”Sunt foarte mândru să anunț performanțele remarcabile ale sportivilor mei la Cupa Orașului Orăștie. Echipa mea a reușit să obțină un succes fantastic la această competiție, clasându-se pe primul loc din cele 25 de cluburi înscrise la acest concurs. La Recorder Athletes, suntem dedicați să îi pregătim pe sportivii noștri în cel mai bun mod posibil, iar aceste rezultatele sunt o dovadă a faptului că abordarea noastră funcționează cu adevărat.  Așteptam cu nerăbdare competițiile viitoare și suntem hotărâți să continuăm șirul succeselor”, a declarat sensei Bogdan Barcan, antrenor Recorder Athletes Piatra-Neamț.

Pe lângă efortul copiilor, îndrumarea antrenorului , susținerea părinților, de această dată, alături de Clubul Recorder Athletes au fost și reprezentanții firmei ”Corfa Andra” care au asigurat plata transportului la competiția de la care s-a întors învingători.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentVenitul minim de incluziune va fi disponibil pentru mai multe persoane. Proiectul, în dezbatere publică
Articolul următorAlertă meteo de fenomene extreme: cod portocaliu de ninsori și vânt puternic. România, lovită de vortexul polar