Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de un bărbat de 41 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, la data de 9 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au identificat și reținut un bărbat de 41 de ani, din Roman, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, în noaptea de 8-9 iunie, acesta ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din Botești, de unde ar fi sustras un motostivuitor și un flex, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiști și înapoiat persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentDansatorii de la Ray’s Dance Piatra-Neamț, selectați în lotul național de dans sportiv (FOTO)
Articolul următorScoasă de pompieri din albia râului Cuejdi (FOTO-VIDEO)