Un bărbat de 40 de ani, din Stăniţa, cercetat pentru violenţă în alte trei dosare, a fost reținut de poliţiştii nemţeni după ce şi-a bătut concubina şi pe cei doi fii minori ai acesteia.

Conform datelor furnizate de IPJ Neamț, la data de 7 februarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Stăniţa au fost sesizați de către o femeie de 34 de ani, din Stănița, despre faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că femeia este într-o relație de concubinaj cu un bărbat de 40 de ani, din Stănița, care la data de 4 februarie, pe fondul consumului de alcool, ar fi lovit-o atât pe ea cât și pe cei doi fii minori ai acesteia.

Din extinderea cercetărilor a reieșit că bărbatul este cercetat în alte trei cauze penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și rele tratamente aplicate minorului.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentAccident cu două victime la Dumbrava Roșie
Articolul următorCinci accidente într-o singură zi pe pârtia din Durău. Sfaturile salvamontiștilor