Litoralul românesc s-a depreciat dramatic în ultimul an. O arată un sondaj în urma căruia turiștii s-au declarat total nemulțumiți de ospitalitatea și serviciile de la malul mării. Asta în timp ce Maramureșul a fost cotat în 2022 drept cea mai râvnită destinație de vacanță din țară, cu servicii de foarte înaltă calitate. 

Anul acesta, mai mult ca niciodată, litoralul românesc a intrat în dizgrația românilor. O arată rezultatul sondajului realizat de o platformă hotelieră. Cemai mulți dintre turiști au fost extrem de dezamăgiți de servicii, de la cazare și mâncare, până la ospitalitate.

Prețurile ridicate i-au făcut pe români să fie mai atenți la servicii atunci când aleg o destinație de vacanță. Așa se face că anul acesta, conform aceluiași sondaj de opinie, județul Maramureș a fost ales de turiști drept cea mai bună destinație de vacanță.

Aici, turiștii au găsit cele mai bune condiții de cazare din România, potrivit aceluiași sondaj. De asemenea, inclusiv la capitolul ospitalitate, tot Maramureșul ocupă prima poziție. Dovada clară că turismul local prosperă și investițiile se văd. 

Articolul precedentDorin Iacob: „Aroganța lui Eduard Novak l-a făcut foarte nepopular, și nu e bine pentru sportul românesc”
Articolul următorBombă despre caracatița din Compania Națională Aeroporturi București. Anca Alexandrescu: „Dacă nici după asta nu-i caută DNA, înseamnă că-i protejează” – DOCUMENTE