Pentru al doilea an consecutiv, Romanul este premiat în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România. Dacă anul trecut, municipiul a obținut Premiul de Excelenţă pentru Transparenţă, anul acesta primarului, Lucian Micu, prezent la eveniment, i-a fost înmânat un premiu special dedicat Centenarului.

”Sunt onorat că, pentru al doilea an consecutiv, numele Romanului a fost pronunțat în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România, acolo unde am fost nominalizați la două categorii și am obținut un premiu special, dedicat Centenarului. Romanul este un oraș care își respectă înaintașii și știe să pună în valoare personalitățile care au promovat cultura și identitatea noastră la nivel național și chiar pe întreg mapamondul. Mă bucur că acest lucru a fost recunoscut și sunt mândru că, împreună, reușim să facem din Roman un oraș în plină dezvoltare.

Premiul primit nu este al meu, ci el aparține celor care cred că, prin muncă și devotament, pot transpune ideile în proiecte pentru Roman. Le mulțumesc colegilor din Primărie care fac acest lucru posibil, care mi-au fost și imi sunt alături în tot ceea ce vrem sa facem bine pentru romașcani”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Municipiul Roman a fost nominalizat, în cadrul Galei Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), la categoriile ”Excelenţă în Sănătate şi Asistenţă Socială” și ”Excelență în guvernare locală participativă”. Gala a avut loc luni seară (12 noiembrie) la Ateneul Român din Bucureşti, sub patronajul Preşedintelui României şi a reunit numeroşi reprezentanţi ai administraţiei locale.

 

.

 

 

Articolul precedentScandalagii de la pensiunea din Piatra-Neamț, arestați
Articolul următorMarius Rusu, fundaș CSM Ceahlăul: ”Îmi plac personajele pozitive”