Astăzi de la ora 12:00 CSM Ceahlăul a jucat cu FCSB în Liga Elitelor U19 , iar de la ora 14:00 CSM Ceahlăul a jucat cu FCSB în Liga Elitelor U17.  Juniorii A au pierdut cu 2-1, iar juniorii B au câștigat cu scorul de 3-1.

Dacă ieri terenul sintetic era acoperit de un strat substanțial de zăpadă și exista pericolul ca meciurile să nu se poată disputa, iar clubul risca să fie amendat, astăzi în jurul orei 11:00 terenul era practicabil.

Ei bine, acest lucru a fost posibil datorită mobilizării Clubului Ceahlăul, a voluntarilor și cu ajutorul societăților Publiserv și Salubritas. Ieri, antrenorii, stafful tehnic și loturile de juniori, cei care au avut meciuri astăzi, au muncit ore bune pentru a curăța zăpada de pe terenul sintetic. După amiază le-a venit ajutor din partea unui grup de voluntari.Vezi articolul aici.

Astăzi, de la primele ore ale dimineții pe teren se aflau antrenorii și stafful tehnic. Li s-au alăturat elevii de la LPS, dar și câțiva voluntari.

”Normal că m-am implicat când am văzut apelul, mai ales că am jucat fotbal în adolescență aici. Din păcate astăzi am venit singur pentru că tinerii cu care am venit ieri sunt la școală sau la serviciu. Dar o mână de ajutor nu strică niciodată”, a spus Radu Secuiu, președinte TNL Neamț.

”Mai puțin cu vorba și mai mult cu munca. Am aflat ieri că au nevoie de ajutor și am venit. Ar fi fost mult mai simplu dacă suprafața terenului ne-ar fi permis să folosim utilaje pentru deszăpezire, dar bine că am reușit să terminăm și se pot disputa meciurile.”, a declarat Rareș Alexandru, consilier primar.

Ajutorul a venit și din partea societăților Consiliului Local, Publiserv și Salubritas.

”Din păcate, pe terenul sintetic nu se poate interveni cu utilaje de deszăpezire pentru a nu-l deteriora, așa că am asigurat deszăpezirea căii de acces spre teren”, a declarat George Triboi, director Publiserv SA.

”Am intervenit astăzi cu 2 mașini și 4 oameni, pentru a transporta zăpadă de pe terenul sintetic, în asa fel încât meciurile de astăzi sa se poată disputa. Le mulțumesc celor din club ca au rămas implicați în fenomenul fotbalistic, Vali Avădanei, Gabi Rădulescu, care au fost și colegii mei la juniori, și mă bucur că am putut contribui la curățarea gazonului”, a declarat Cristian Sauciuc, director Salubritas SA.

Articolul precedentAccident cu două victime provocat de un șofer de TIR neatent
Articolul următor80 de absolvenți angajați în ultima lună