Se reiau meciurile internaționale pe Stadionul Ceahlăul. Primii care vor juca sunt componenții noii echipe naționale de fotbal a României, categoria de vârstă U15.

Astfel, iubitorii de fotbal sunt așteptați în zilele de 23 și 25 octombrie 2018, pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț. Atunci, micii tricolori vor înfrunta în cele două dispute selecționata similară a Republicii Moldova, informează Federația Română de Fotbal.

Între jucătorii convocați pentru dubla din octombrie s-ar putea afla și jucătorul CS Ceahlăul, Alexandru Anton. Acesta a participat în perioada 17-22 septembrie 2018 la un cantonament la Buftea.

”Reprezentativa Under 15 a României, formată în urma unui an de selecții, în cadrul Turneului Speranțelor 2017-2018, a trialurilor interne și a celor externe, s-a reunit la Centrul Național de Fotbal Buftea pentru un cantonament, în perioada 17-22 septembrie, în care s-au pregătit sub stricta supraveghere a unor experți UEFA. Cantonamentul s-a încheiat cu patru jocuri de verificare între echipe formate din jucătorii convocați. Primele meciuri internaționale ale generației formate din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2004 vor avea loc în luna octombrie, pe 23 și 25, la Piatra-Neamț, în fața selecționatei similare a Moldovei”, se mai precizează în comunicatul Federației Române de Fotbal.

Sursă foto: FRF

Articolul precedentFemeie din Piatra-Neamț, păcălită cu 20.000 lei în numele Casei de Asigurări
Articolul următorLa Roman, seniorii au fost chemați la sfat