Duminică, 14 octombrie 2018, ora 10:00 se dă startul celei de-a treia ediții a Semimaratonului Curtea Domnească.

”Evenimentul  își dorește să consolideze poziția municipiului Piatra Neamț pe harta competițiilor outdoor având ca tema  esențială alergarea în natură. Asociația “Sport.Natura”  cu suportul Primăriei Piatra Neamț a gândit și evaluat traseele de concurs astfel încât toți sportivi amatori dar și profesioniști să-și demonstreze forțele fizice și să resimtă din plin generozitatea reliefului și a punctelor de interes turistic oferite de organizatori”, a declarat Andrei Grigoroae, organizator.

La această competiţie vor fi două trasee. Traseul de cros (11 km/460 m diferență de nivel pozitivă) este varianta mai scurtă a evenimentului Semimaraton Curtea Domneasca. Timpul limita de parcurgere al traseului este de 2 ore 30 minute.

Traseul de SEMIMARATON (21km/740 m diferență de nivel pozitivă) se desfășoară în zone urbane și extraurbane, limitrofe orașului Piatra Neamt. Timpul limită de parcurgere al traseului este de 4 ore 30 minute.

Până în acest moment s-au înscris 159 de concurenți din toate județele Moldovei , dar și din Constanța, Brașov și București. Se mai pot face înscrieri în competiție sâmbătă la foișorul din Parcul Central și duminică înainte de start

Articolul precedentVineri, exerciţiu de alarmare publică pentru simularea situaţiei producerii unui cutremur la Roman și exerciţiu de evacuare în caz de cutremur în toate școlile din Neamț
Articolul următorFemeie accidentată mortal la Căciulești