Duminică, 14 octombrie 2018, ora 10:00 se dă startul celei de-a treia ediții a Semimaratonului Curtea Domnească.

”Evenimentul  își dorește să consolideze poziția municipiului Piatra Neamț pe harta competițiilor outdoor având ca tema  esențială alergarea în natură. Asociația “Sport.Natura”  cu suportul Primăriei Piatra Neamț a gândit și evaluat traseele de concurs astfel încât toți sportivi amatori dar și profesioniști să-și demonstreze forțele fizice și să resimtă din plin generozitatea reliefului și a punctelor de interes turistic oferite de organizatori”, a declarat Andrei Grigoroae, organizator.

La această competiţie vor fi două trasee. Traseul de cros (11 km/460 m diferență de nivel pozitivă) este varianta mai scurtă a evenimentului Semimaraton Curtea Domneasca. Timpul limita de parcurgere al traseului este de 2 ore 30 minute.

Traseul de SEMIMARATON (21km/740 m diferență de nivel pozitivă) se desfășoară în zone urbane și extraurbane, limitrofe orașului Piatra Neamt. Timpul limită de parcurgere al traseului este de 4 ore 30 minute.

Până în acest moment s-au înscris 159 de concurenți din toate județele Moldovei , dar și din Constanța, Brașov și București. Se mai pot face înscrieri în competiție sâmbătă la foișorul din Parcul Central și duminică înainte de start