Duminică, 14 octombrie 2018, începând cu ora 10:00, s-a desfășurat cea de-a III-a ediție a Semimaratonului Curtea Domnească, unde au fost așteptați peste 150 de concurenți din toate județele Moldovei, dar și din Constanța, Brașov și București. 

Evenimentul  își dorește să consolideze poziția municipiului Piatra Neamț pe harta competițiilor outdoor având ca tema  esențială alergarea în natură.

Asociația “Sport.Natura”  cu suportul Primăriei Piatra Neamț a gândit și evaluat traseele de concurs astfel încât toți sportivi amatori dar și profesioniști să-și demonstreze forțele fizice și să resimtă din plin generozitatea reliefului și a punctelor de interes turistic oferite de organizatori”, a declarat Andrei Grigoroae, organizator.

La această competiţie au fost două trasee.

Traseul de cros (11 km/460 m diferență de nivel pozitivă) este varianta mai scurtă a evenimentului Semimaraton Curtea Domneasca. Timpul limita de parcurgere al traseului a fost de 2 ore 30 minute.

Traseul de SEMIMARATON (21km/740 m diferență de nivel pozitivă) se desfășoară în zone urbane și extraurbane, limitrofe orașului Piatra Neamt. Timpul limită de parcurgere al traseului a fost de 4 ore 30 minute.

SURSĂfoto: Primaria Piatra-Neamț
Articolul precedentNoi date în accidentul de la Ștefan cel Mare (FOTO)
Articolul următorVulpițele Galbene au pierdut în deplasare la Atletic Onix Râmnicu Sărat cu 0-2