La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț  au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe un drumul comunal, în localitatea Cândești.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un tânăr de 20 de ani, din Cândești, s-ar fi aflat, în calitate de pieton, pe partea carosabilă, a fost surprins și accidentat de un autovehicul. 

În urma accidentului a rezultat decesul tânărului în cauză.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier, fără încuviințarea polițiștilor.

În prezent, polițiștii efectuează activități specifice în vederea identificării și depistării conducătorului auto și luării măsurilor legale care se impun.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului,  în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Conform unor surse neoficiale, se pare ca pietonul era băut, intins pe stradă, posibil adormit.

 

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentProfesor de sport, acuzat că a ABUZAT eleve, profesează în continuare. Cum este POSIBIL
Articolul următorSpitalele rămân fără locuri libere la ATI. Câte paturi mai sunt disponibile în Capitală, dar și la nivelul întregii țări