ACTUALIZARE: 

Încă un drum județean este blocat în această dimineață, informează purtătorul de cuvânt al Prefecturii Neamț.

Este vorba despre DJ 157 J (Podoleni – Negritești). A fost anunțat S.C. DRUPO S.A. care în data de 11.01.2019 a acționat pe acest sector de drum cu un utilaj cu lamă, dar care nu a reușit deblocarea în totalitate

S-a luat legatura cu directorul S.C. DRUPO S.A., care va dispune măsuri pentru a trimite în zonă un utilaj corespunzator.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Conform unui RAPORT DE INFORMARE/OPERATIV privind gestionarea situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice periculoase specifice sezonului rece, emis în această dimineață pentru intervalul 12.01.2019 ora 00:00 – 12.01.2019 ora 07:00, situația în județul Neamț se prezenta astfel:

Localități afectate: Itrinești (comuna Mărgineni)

Drumuri județene blocate: – DJ 157 H Mărgineni – Itrinești

Drumuri comunale/sătești închise: – DC 7 Târgu-Neamț – Răucești

Secţia Neamţ a CNAIR a acţionat cu 13 lucrători şi 13 utilaje pentru deszăpezire şi împrăştierea de material antiderapant pe drumurile DN 12 C, DN 15, DN 15 B, DN 15 C, DN 15D; DN 15 E, DN 15 G, DN 17 B și DN 2 din judeţ.
Starea părţii carosabile pe drumurile naționale: acoperită de zăpadă tratată și frământată 1-  2 cm.

Utilajele SC DRUPO S.R.L. şi ale operatorilor care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene au acţionat cu 18 lucrători şi 9 utilaje pentru deszăpezire și răspândire de material antiderapant pe majoritatea sectoarelor de drumuri judeţene.
Starea părţii carosabile pe drumurile comunale/sătești: acoperită de zăpadă.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentDe luni, 14 ianuarie, sportivii de la CSM Ceahlăul își reiau antrenamentele
Articolul următorVremea rămâne geroasă