Primăria municipiului Roman lansează o nouă provocare în mediul online. De această dată, tema aleasă pentru concursul de fotografii este ”Spiritul Crăciunului, la Roman”. 

”La fel cum am procedat anul trecut, vrem să vă încurajăm să ne bucurăm împreună de spiritul Crăciunului. De astăzi și până pe 17 decembrie, vă invităm să postați maxim trei fotografii sau imagini video cu felul în care v-ați împodobit pentru sărbătorile de iarnă locuința sau spațiul de la locul de muncă.

Așteptăm să postați pe acest grup imagini cu modul în care v-ați împodobit balconul, curtea casei, vitrina magazinului, casa scării de la bloc sau biroul, iar membrii grupului care vor primi cele mai multe aprecieri vor fi răsplătiți pe 19 decembrie, în ședința festivă a Consiliului Local. Pentru ca numărul de like-uri și numărul membrilor care pot participa la acest concurs să fie cât mai mare, vă rugăm să distribuiți această postare”, se arată în regulamentul concursului.

De asemenea, organizatorii îi sfătuiesc pe concurenți să respecte regula de a posta maxim trei imagini, în sens contrar aceștia nu se vor califica în finală. Fotografiile se vor posta pe grupul ”Spiritul Crăciunului, la Roman”.

 

Articolul precedent10 unități de învățământ din Neamț s-au înscris în campania ”Susține igiena în școli”
Articolul următorPeste 900 de abateri la regimul circulaţiei într-o săptămână