Pentru a-și atinge obiectivul propus, acela de a promova în liga secundă de fotbal (Vezi articolul AICI), seniorii de la CSM Ceahlăul ”trebuie să joace fiecare meci la victorie”, declară noul antrenor principal al galben negrilor.

Prima victorie pe care și-o dorește echipa este cea din prima etapă împotriva Științei Miroslava, meci care va avea loc sâmbătă 24 august , de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Piatra-Neamț.

”Chiar dacă nu avem timpul necesar pentru a juca cel mai bun fotbal încă de la început, având în vedere că vor fi doar trei sau patru jucători vechi între titulari din prima etapă, cu multă muncă și cu dăruire vom arăta foarte repede ca o echipă agresivă, bună, care merge ca să joace fotbal. Pot să spun că sunt mulțumit de condițiile de pregătire, de jucători, dar probabil vom mai aduce unul sau doi.

Trebuie să facem un grup puternic pentru a putea lupta pentru primul loc în clasament. Este ideea tuturor din club și trebuie să trecem la o pagină nouă, o pagină frumoasă. Vrem să vină oamenii la stadion, să facem o echipă competitivă și să fim mândri de orașul nostru”, a declarat Ștefan Stoica, antrenor principal CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Echipele considerate rivale la locul 1, loc râvnit și de echipa de la poalele Pietricicăi pentru sezonul 2019-2020 sunt Aerostar Bacău, Foresta Suceava, CSM Focșani, Oțelul Galați și Bucovina Rădăuți.

Pe lângă schimbările din stafful tehnic,în cadrul conferinței de presă, au fost prezentați și jucătorii noi care vor evolua în tricoul galben-negru. Lista îi cuprinde pe următorii: Cristian Jalbă (Republica Moldova, 21 ani, fundaș), Alexei Șoimu (Republica Moldova, 23 ani, atacant), Franck M’Barga (Camerun/Germania, 27 ani, mijlocaș), Arsene Luboya (Franța/Congo, 26 ani, mijlocaș), Keita Modibo (Mali, 20 ani, fundaș), Fomba Bourama (Mali, 20 ani, fundaș), Raul Iliescu (România, 20 ani, mijlocaș), Andrei Miclean (România, 20 ani, fundaș), Yoann Fellrath (Franța, 26 ani, atacant), Vasile Petra (România, 25 ani, mijlocaș).