CSM Ceahlăul s-a reunit  la începutul acestei săptămâni. Antrenorul,  Ștefan Stoica speră ca experiența acumulată de jucători precum Răzvan Pîntea, Ovidiu Toma, Cosmin Rotaru, Vlad Andreș sau Raul Iliescu să conteze în evoluțiile întregii echipe.

 ”Așteptăm de la jucătorii noștri, Pîntea,Toma, Iliescu, Rotaru, Andreș toți tineri și talentați, să demonstreze că echipa se poate menține sus cu ajutorul lor. Să arate că sunt jucători care pot juca și ei în Liga 1 și că experiența acumulată în Liga 3 până acum contează și în cazul lor. Avem și din spate jucători foarte interesanți. Mă refer la Oteliță, la Matei, dar vom face tot posibilul să aducem jucători cu experiență și să facem o echipă performantă. Așa îi stă bine orașului.
Avem jucători talentați în club, dar sunt cruzi pentru ceea ce vrem noi, adică să fim pe locul 1. Avem pe Ștefănescu, pe Istrati, pe Catău, pe Gîrniață, Anton, dar sunt foarte tineri. Ei vor face pregătirea cu echipa mare, pentru că eu cred că fiecare dintre cei care lucrează la Ceahlăul să lase ceva frumos în urmă și amintiri frumoase juniorilor”, a declarat Ștefan Stoica, antrenor CSM Ceahlăul.

CSM Ceahlăul va continua pregătirea pe plan local în primele trei săptămâni după reunire, urmând a disputa și patru meciuri amicable în zilele de 19, 22, 25 și 30 ianuarie. Adversarii urmează însă a se stabili.