Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Roznov au identificat și reținut, ieri, un tânăr de 18 ani, din Roznov, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 8-9 iunie, tânărul ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei societăți comerciale din Roznov, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri, însă fără a reuși.

Totodată, în noaptea de 10-11 iunie, acesta ar fi pătruns, din nou, în curtea aceleiași societăți și ar fi distrus lacătul de la grilajul ușii de acces, cât și un geam, fără a sustrage bunuri sau alte valori.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentDoi ani după gratii după un conflict pe terasa unui local din Tașca
Articolul următorExercițiu la Săvinești! „Accident chimic cu aplicarea Planului Roşu” (FOTO-VIDEO)