La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ceahlău au fost sesizați de către o femeie, de 61 de ani, din Ceahlău, cu privire la faptul că ASTANEI ELENA-ANDREEA, concubina fiului său, în vârstă de 20 de ani, din Gârcina, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că tânăra a mai părăsit domiciliul în repetate rânduri, revenind la scurt timp.

Semnalmente: înălţime – 1.60 – 1,65 m, greutate – 58 de kilograme, ochi căprui, păr brunet, ondulat, de lungime medie.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare verde închis, pantaloni tip jeans albaștri, fiind încălțată cu ghete albe.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Ceahlău și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentBilanț coronavirus 22 februarie: 14.775 cazuri noi și 215 decese
Articolul următorA plecat de acasă și nu s-a mai întors