Joi, 27.06.2019, pompierii nemțeni au efectuat treisprezece misiuni pentru înlăturarea efectelor manifestării fenomenelor meteorologice periculoase: 

  • 3 misiuni degajare arbori cazuti pe DN 15 în com. Poiana Teiului, sat Călugăreni. S-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu  Neamț – Garda II Poiana Teiului.
  • 1 misiune degajare arbori căzuti pe carosabil în com. Moldoveni, sat. Hociungi. S-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.
  • 1 misiune degajare arbori căzuti pe DN 15 C în com. Bălțătești sat Bălțătești. S-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț.
  • 3 misiuni evacuare apă din curți în mun. Piatra Neamț, Anexa Văleni. S-au deplasat 4 subofițeri cu două autospeciale și două motopompe transportabile din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.
  • 3 misiuni evacuare apă din fântâni în mun. Piatra Neamț, Anexa Văleni. S-au deplasat 3 subofițeri cu o autospecială pentru muncă operativă și o motopompă transportabilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț
  • 2 misiuni evacuare apă din curți în com. Vânători-Neamț, sat Vânători Neamț. S-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o motopompă transportabilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț.
SURSĂFOTO: arhivă
Articolul precedentPlutonierul adjutant GRIGORE Costel a predat astăzi echipamentul care l-a ajutat în cei peste 28 de ani de carieră să salveze vieţi (FOTO)
Articolul următorAccident rutier cu victimă, surprins de camere. Trei mașini implicate (FOTO-VIDEO)