A fost panică joi seară (25 octombrie) la locuința unui bărbat din Pângărați. Totul a început în jurul orei 19:00, când individul, care se afla în locuință cu cei doi copii ai lui, a amenințat că-și dă foc la casă.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, polițiștii au intervenit în joi seară la locuința unui bărbat de 64 de ani, din localitatea Stejaru, comuna Pângărați, care a amenințat că-și incendiază locuința.

Acesta a recurs la acest gest deoarece soția lui a părăsit locuința în urmă cu câteva zile.

De asemenea, bărbatul era însoțit de cei 2 copii ai săi, o fată de 12 ani și un tânăr de 19 ani, care nu au fost sechestrați de către tatăl lor, ei participând voit la aceast gest, pentru a o convinge pe mama lor să revină acasă.

La fața locului s-au deplasat colegii care, în urma discuțiilor purtate, au reușit imobilizarea celor doi (tatăl și fiul) care au fost încătușați” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan.

Intervenția s-a terminat în jurul orei 21:30 când cei doi (tată și fiul) au fost preluați și conduși la Psihiatrie în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentFinal de sezon în Baza Hipică ”Virgil Bărbuceanu”
Articolul următorPetiție PNL: ”Semnează pentru a scoate zona Moldovei din subdezvoltare și sărăcie!”