La data de 13 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 15 B.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un șofer conducea un autoturism pe drumul național 15 B, în localitatea Timișești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu o autoutilitară care era parcată.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui minor, în vârstă de 14 ani, care se afla în apropierea autoutilitarei.

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto ar fi coborât din autoturism, moment în care și-ar fi scos plăcuțele cu numărul de înmatriculare și ar fi părăsit locul accidentului.

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii rutieri au reușit identificarea celui în cauză, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din județul Iași.

Totodată, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Articolul precedentBolid de lux, furat din Maramureș, descoperit în Neamț
Articolul următorPercheziții la contrabandiștii de țigări