Un tânăr în vârstă de 26 ani, din judeţul Vaslui, a fost reţinut pentru 24 ore de poliţişti fiind acuzat că şi-a tâlhărit prietenul care câştigase 1.500 lei la păcănele.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat, miercuri, că fapta a fost comisă în oraşul Târgu-Neamţ, iar victima este un bărbat în vârstă de 19 ani.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au depistat suspectul în vârstă de 26 ani, din judeţul Vaslui, pe care l-au reţinut pentru 24 ore, stabilind următoarea situaţie de fapt: în dimineaţa zilei de 25 septembrie, victima împreună cu suspectul au consumat băuturi alcoolice şi au jucat la aparate electronice de noroc, la un bar situat pe raza oraşului Târgu-Neamţ. După ce au părăsit sala de jocuri, suspectul a urmărit victima, despre care ştia că a câştigat la aparatele de joc electronice şi prin violenţă a deposedat-o de portofel în care se afla suma de 1.500 lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Suspectul urmează să fie prezentat procurorului cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedent4 miliarde de euro, asistență financiară rambursabilă de la BEI pentru sectorul transporturilor și pentru sănătate
Articolul următorProcurorul general Gabriela Scutea intervine în scandalul momentului – CRITICI dure după votul din Parlament pe legile justiției