Vineri, 7 septembrie, în urma unei acțiuni a polițiștilor din Neamț și Mureș, au fost depistați doi bărbați, de 35, respectiv 34 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

După ce au extins cercetările, polițiștii au stabilit că un alt bărbat de 45 de ani, din Bistrița-Năsăud, care locuiește fără forme legale în localitatea Zănești a sprijinit activitatea infracțională a celorlalți doi bărbați.

Conform IPJ Neamț, la data de 6 septembrie, bărbatul de 45 de ani a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Din cercetările efectuate  a reieșit că în ziua de 7 august, cei doi bărbați au pătruns, fără drept, în incinta locuinței unei tinere, de 29 de ani, din Zănești, de unde au sustras 23.000 de Euro, 8000 de lei şi aproximativ 100 grame de aur.

Cei doi bărbați din Mureș au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La activitate au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț.

Articolul precedentNeamțul, printre judeţele cu cele mai mici salarii medii din ţară
Articolul următor”Povestea României Mari” FOTO/VIDEO