Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț,în parteneriat cu Asociația YOUth for Neamț, organizează, începând de joi, 7 martie 2019, un număr de 10 ateliere de creație și îndemânare dedicate copiilor din cartierul Speranța.

Acestea se vor desfășura la Punctul de lectură și împrumut Speranța, situat în Str. Izvoare, nr. 151, Vila 12, Ap.1, parter.

Proiectul își propune să educe prin creație, ajutându-i pe copii să își dezvolte atenția, abilitățile practice și imaginația, oferind, totodată, o alternativă artistică de petrecere a timpului liber.

Activitățile se vor desfășura în fiecare zi de joi, în intervalul orar 15:30-17:00, sub îndrumarea voluntarilor asociației YOUth for Neamț – Ștefania Timofte și Simona Gherasim  – animatori socio-educaționali acreditați ANC, cu experiență în educația nonformală, care îi vor coordona pe copii pe parcursul activităților.

Vor fi organizate ateliere de confecționat felicitări de 8 Martie, ateliere cu tematică pascală, „Micul atelier verde“, „Universul picturii“ și alte activități instructiv-educative.

Participarea este gratuită, pe baza permisului de bibliotecă.

Articolul precedentFestivalul ”Turn Folk Piatra-Neamț”, 21-22 martie
Articolul următorPatru medici din Spitalul Județean, arest preventiv 30 de zile