17 permise reținute într-o singură zi pentru viteză (VIDEO)

În perioada 1-7 aprilie, la nivelul Serviciului Rutier Neamț se acționează pentru combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive și implicit asigurarea respectării limitelor de viteză maximă, legal admise.

Obiectivele poliţiştilor sunt reprezentate de reducerea numărului și a consecințelor accidentelor de circulație grave, precum și conștientizarea participanților la trafic cu privire la consecințele nerespectării regimului legal de viteză.

Miercuri, 3 aprilie, a avut loc Operațiunea Speed Marathon, activitate la care poliţiştii rutieri au acționat cu toate autospecialele dotate cu radar.

Pe parcursul zilei, în cadrul acţiunii au fost reţinute 17 permise de conducere şi au fost aplicate 173 de sancţiuni contravenţionale.

În continuare se va acționa pe tronsoanele de drum cu risc de accidente, folosind toate autospecialele dotate cu radar, inclusiv cu pistolul radar tip TruCam

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată carosabilului umed şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Articolul precedentMotociclist la spital după un accident rutier
Articolul următor3 aprilie, zi festivă la Jandarmeria Neamţ