23.000 de țigări au fost confiscate de polițiștii nemțeni.

La data de 4 octombrie, polițiștii  Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au desfăşurat o acţiune, în sistem integrat, pe linia prevenirii şi combaterii actelor de contrabandă.

Astfel, într-o piață din municipiul Piatra-Neamţ , poliţiştii au depistat un cetățean moldovean,  care avea depozitate în autoturismul său peste 9.000 de țigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigarete, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Totodată, în urma investigațiilor desfășurate,  polițiștii au depistat pe o stradă din Piatra-Neamț, un autoturism staționat, ce aparținea unui localnic de 35 de ani.

Polițiștii au examinat autoturismul, iar în interiorul acestuia au identificat peste 14.000 de țigarete, ce păreau a fi provenite din contrabandă.

În ambele situații, polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, informează IPJ Neamț.

Articolul precedentReținut pentru trei sticle de băuturi alcoolice, furate din magazin
Articolul următorPeripețiile premierului Viorica Dăncilă în Neamț (VIDEO)