Timp de trei zile, polițiștii rutieri au verificat respectarea normelor legale care reglementează circulația pe drumurile publice.

În perioada 15 – 17 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe raza judeţului Neamț, pentru siguranţa traficului rutier.

Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, a consumului de alcool în rândul conducătorilor de vehicule, precum şi respectarea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au aplicat 299 de sancțiuni contravenționale, dintre care 11 pentru consum de alcool, 206 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 82 pentru alte abateri rutiere. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate de polițiști este de peste 247.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 85 de permise de conducere, dintre care 11 pentru alcool, 61 pentru nerespectarea  regimului legal de viteză și 13 pentru alte abateri.

Au fost constatate 7 infracțiuni la regimul rutier pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului și 4 pentru alte infracțiuni.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentAcoperiții care s-au învelit cu banii statului. Cine conduce SRL-urile Serviciilor. Autoritățile au încept să verifice licitațiile la minut din Sănătate
Articolul următorLa volan, aproape în comă alcoolică