Smbătă, 27 mai, la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț a avut loc Campionatul Național de copii Karate IKU, competiție organizată de Federația Română de Arte Marțiale. Rezultate excepționale au obținut sportivii Recorder Athletes, aceștia adunând în palmares nu mai puțin de 9 medalii de aur, 12 medalii de argint și 19 medalii de bronz.

Rezultate:

Băboi Darius- aur kata, argint kumite
Aluculesei Ayan-aur kumite,argint kata
Movilă Stefan- aur kumite, bronz kata
Enea Ariana-aur kata, bronz kumite
Drugă Rares-aur kumite
Cretu Liev-aur kumite
Beca Raisa-aur kumite
Maxim Stefania-aur kumite
Mocanu Denisa-aur kumite
Gîdioi Diana-argint kata
Jipa Ioana-argint kumite
Pricopie Emma-argint kumite, bronz kata
Băboi Stefan-argint kumite
Pavel Eric-argint kumite
Zugravu David-argint kata
Ciorbea Lucas-argint kumite, bronz kata
Ciornei Antonia-argint kumite
Aciubotaritei Alesia-argint kata
Drăgoi Eduard-argint kumite
Mocanu Iustina- bronz kumite
Trifan Dragos- bronz kata, bronz kumite
Burdun Alexandru- bronz kumite
Rotariu David- bronz kata
Zugravu Matei- bronz kumite
Zugravu Luca- bronz kata
Demian Stephanie- bronz kumite
Curelaru Sofia- bronz kumite
Tudor Eva- bronz kata
Apreutesei Rares- bronz kumite
Bulache Stefan- bronz kumite
Raclaru Daria- bronz kumite
Leonte Dima- bronz kumite
Ramneantu Flavia- bronz kata

Imagine

”Sunt mândru să anunț rezultatele excepționale obținute de copiii noștri la Campionatul Național de copii, Karate IKU. Efortul și dedicarea lor au fost de neegalat, iar aceste rezultate reflectă angajamentul lor față de sportul pe care îl iubesc. Fiecare medalie obținută a fost un rezultat al pregătirii lor intense și a abilităților tehnice pe care le-au demonstrat pe tatami.
Nu pot să nu menționez sprijinul imens al părinților, care i-au susținut și încurajat pe copiii noștri în această călătorie a competiției. Fără susținerea lor necondiționată, acest succes nu ar fi fost posibil.
Clasarea noastră pe locul 2 în clasamentul pe cluburi este o realizare deosebită și o recunoaștere a valorii și competenței echipei noastre. Suntem o echipă unită și determinată, iar această poziție în topul cluburilor confirmă acest lucru.
Felicit copiii noștri pentru rezultatele lor excepționale și pentru faptul că au reprezentat cu mândrie clubul nostru. Le mulțumesc pentru efortul și dedicația lor și sunt convins că vor continua să își atingă potențialul maxim în lumea karate-ului.
Continuăm să le oferim sprijinul nostru total și să îi îndrumăm pe această cale a succesului. Suntem mândri să facem parte din această echipă și să promovăm valorile artelor marțiale prin intermediul copiilor noștri”, a declarat Bogdan Barcan, antrenor Recorder Athletes.

Imagine

”Am sprijinit activitatea lor cu elevii pasionați de arte marțiale nu doar pentru premiile pe care le-ar fi putut aduce în orașul nostru, ci mai ales pentru că susțin din tot sufletul elevii cu pasiuni, cu dorință de muncă, performanță și fair play.
Artele marțiale sunt mai mult decât un sport. Înseamnă armonie, disciplină, respect. De aceea, mă bucur să găzduim, Campionatul National de Karate IKU al Federatiei Române de Arte Marțiale.
Le mulțumesc și eu sponsorilor care au fost și sunt alături de acești tineri minunați și antrenorii lor! Felicitări tuturor””, a declarat Florentina Moise, inspector școlar general.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentHaos pe aeroporturile din Anglia – Românii, avertizați de MAE: Există perturbări ale controlului de frontieră
Articolul următorSondaj – Ce procente ar avea cele mai importante partide din România dacă astăzi s-ar face alegeri