“Cu mic, cu mare, ieșim la pedalare!” este deviza sub care se va derula a treia ediție a evenimentului MTB Roman Maraton.  

Înscrierile vor începe luni, 19 iulie 2021 și se vor face on-line, pe site-ul mtbroman.ro. Taxa de înscriere este de 120 de lei pentru participanții peste 12 ani, iar participanții sub 12 ani au acces gratuit în cadrul competiției. 

Asemenea edițiilor anteriorare, și la MTB Roman Maraton ediția a III-a, iubitorii sportului pe două roți vor putea alege traseul care li se potrivește cel mai bine: pentru copii, family, scurt sau epic.

 

Traseul pentru copii: este dedicat copiilor care au cel mult 12 ani, va fi pe raza municipiului Roman și are o lungime de 2,5 kilometri.

Traseul family: este dedicat echipelor formate dintr-un părinte/reprezentant adult și unul, cel mult doi copii. Va traversa localitățile Roman și Gâdinți. Are o lungime de 28 de kilometri și o diferență de nivel de 500 de metri.

Traseul scurt: traversează localitățile Roman, Gâdinți și Ion Creangă. Are o lungime de 45 de kilometri și o elevație de 900 de metri.

Traseul epic: traversează localitățile Roman, Gâdinți, Ion Creangă și Poienari. Are o lungime de 70 de kilometri și o elevație de 1500 de metri.

Toate traseele vor fi tip buclă, iar zona start-finish va fi în Complexul de Agrement Moldova. 

 

“Spectacolul ciclist va fi unul impresionant la Roman. MTB Roman Maraton, ediția a III-a reprezintă, totodată, și a IV-a etapă din cadrul MTB Cupa Moldovei, un eveniment care va debuta pe 31 iulie la Cîrligele XCM Trophy, în județul Vrancea. Îi așteptăm pe iubitorii de mișcare să ni se alăture, indiferent de vârstă. A fost o perioadă extrem de dificilă pentru noi toți și suntem convinși că evenimentul pe care îl organizăm va aduce bucuria de a fi din nou împreună. Tocmai de aceea  am ales sloganul <Cu mic, cu mare, ieșim la pedalare!>: ne dorim ca MTB Roman Maraton să unească oamenii și să promoveze mișcarea în aer liber, o nevoie pe care am conștientizat-o și mai mult pe parcursul anului trecut”, a afirmat Constantin Nastasă, președinte ACS MTB Roman. 

 

Participanții vor respecta regulamentul competiției – care va putea fi consultat pe site – și, totodată, normele sanitare privind prevenția împotriva COVID-19 din ziua competiției. Informațiile vor fi actualizate periodic și în timp optim pe site, dat fiind faptul că normele sanitare pot suferi modificări. 

Mai multe informații privind înscrierea și documentele necesare participării puteți obține urmărind informațiile prezentate, începând de luni, 19 iulie 2021, pe site-ul mtbroman.ro sau la numărul de telefon +40731.062.029 (persoană de contact Constantin Nastasă). 

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentPremieră în România: două hypermarketuri aplică sistemul de etichetare francez NUTRI-SCORE care indică valoarea nutrițională!
Articolul următorSfaturi care vă pot salva viața pe timp de furtună