Un accident rutier, cu victimă, a avut loc ieri, în jurul orei 14:30, în municipiul Piatra-Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din cercetările efectuate a reieșit că un bărbat, de 63 de ani, din Vaslui, a condus un autoturism pe strada Hangului, iar la intersecția cu strada 1 Decembrie 2019, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat, de 63 de ani, din Piatra-Neamț, care se deplasa din direcția Piatra Neamț – Tîrgu Neamţ.

În momentul producerii accidentului rutier, din care a rezultat rănirea conducătorului auto din Vaslui, niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, la locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială complexă de intervenție pentru asigurare masuri de prevenire și stingere a incendiilor și o ambulanță SMURD tip C1 de Terapie Intensivă.

Au fost asistate medical două persoane de sex masculin, conducătorii autoturismelor, una în vârstă de 63 de ani, care a fost transportată la UPU a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț. A doua persoană a refuzat transportul la spital. – a informat ISU Neamț

Articolul precedentJandarmii nemţeni, alături de copii şi în vacanţă (FOTO)
Articolul următorAcoperiș care stă să cadă. Intervenție a pompierilor (FOTO)